Lane Kolor doo je mlada firma koja je osnovana sa ciljem da distribuira visoko kvalitetnu robu u oblasti građevine. Svakog dana napredujemo i aktivno radimo na povećanju asortimana i pronalaženju najboljih materijala za sve vrste završnih radova u građevinarstvu.

Najvažniji cilj jeste da kupcima pružimo mogućnost višestrukog izbora i odabira najkvalitetnijih materijala i alata. Naš asortiman  obuhvata visoko kvalitetne i ekonomski prihvatljive proizvode ali i ekskluzivne kolekcije. Pored opreme i materijala za unutrašnju dekoraciju, nudimo i materijale za izvođenje fasaderskih radova.

Kupcima pružamo mogućnost kupovine boja koje već postoje kao i opciju da sami kreiraju svoju nijansu (boja se miksa direktno u farbari). Lane Kolor doo zapošljava tim ljudi koji su iskusni poznavaoci robe i svojim stručnim savetima će vam pomoći da pronađete najbolje rešenje za vaš problem.  

Lane Kolor doo sarađuje sa sledećim firmama: Helios, Weber, Pitura, Tehnokomerc, Tikkurila, TKK, Vračar boj, Beorol, Hardy, Wurth I mnogi drugi. Prilikom uspostavljanja saradnje sa dobavljačima nismo želeli da pravimo nikakve kompromise već smo uvek birali najkvalitetnije artikle.